Finn ditt horoskop!


AstrologiButikken

Visste du at du er solen i ditt eget univers... Finn ut mer om horoskopet ditt her på astrolog.no
Hvordan påvirker nymånen ditt horoskop? Vil du vite mer om månefasene i horoskopet, så klikk her! Fullmåne betyr mye i et horoskop Vil du vite mer om månefasene i horoskopet, så klikk her!
Tilbake til forsiden

Hvilken sport velger du?

 • En Steinbukk arbeider målrettet innen sin idrett og skjønner at ting tar tid og at det må trenes jevnlig. Steinbukken blir gjerne en vinner på sitt område, for viljestyrken svikter aldri. Han klatrer gjerne i fjell.


 • Vannmannen trener gjerne på en original måte og utøver som oftest en idrett ikke mange andre deltar i. Curling er velegnet for Vannmannen, for da får han kombinert det originale med det mentale og samhørighetsbehovet med selvstendighet.


 • Fisken drømmer om de syv hav og seiler gjerne. All sport som har med vann å gjøre faller i Fiskens smak - for eksempel vindsurfing, svømming, stuping eller dykking. Men, ikke forvent at han skal vinne enhver konkurranse, for det er ikke det viktigste for ham.


 • Væren elsker all sport der han kan utfordre skjebnen. Fallskjermhopping, hanggliding eller slalom off-piste er en nytelse, for da får han vist hvor modig han er. Det er samtidig viktig at den sporten han utøver tøyer grensene for hva som er fysisk mulig og er konkurransepreget.


 • Sport, hva er det? Tyren liker komfort og det finnes ikke mange idrettsgrener som ikke krever fysiske forsakelser. Noe som krever tålmodighet og ikke går for fort, kan egne seg - rolige spaserturer i skog og mark for eksempel.


 • Tvillingen liker sport der hans intellekt blir utfordret. Sjakk er velegnet dersom han klarer å tøyle sin utålmodighet. På sjakkturneringer får han stilt sin nysgjerrighet og slipper unna de store fysiske utskeielsene.
 • Hvilken sport velger du? Les mer!

  Om personlig horoskop
  Har du lyst på en dyptgående tolkning av ditt fødselshoroskop? Bestill en personlig tolkning av ditt horoskop. Du og astrologen møtes for å snakke om ditt fødselshoroskop, sterke og svake sider, muligheter, utfordringer og hvilke temaer som er i fokus det kommende året.
  Bestill møte med astrologen

  Hva er astrologi?  Kirsti Nordvik Krohn er astrologen bak dette nettstedet. Hver måned kommer det nye månedshoroskop her.

  Finn ditt stjernetegn

  Visste du at Russel Crowe er Vær? Klikk her for horoskop om Væren Visste du at George Clooney er Tyr? Klikk her for horoskop for Tyren
  Visste du at Johnny Depp er Tvilling? Klikk her for horoskop om Tvillingen Visste du at Tom Cruise er Kreps? Klikk her for horoskop om Krepsen
  Visste du at Sean Penn er Løve? Klikk her for horoskop om Løven Visste du at Richard Gere er Jomfru? Klikk her for horoskop om Jomfruen
  Visste du at Viggo Mortensen er Vekt? Klikk her for horoskop om Vekten Visste du at Matthew McConaughey er Skorpion? Klikk her for horoskop om Skorpionen
  Visste du at Brad Pitt er Skytte? Klikk her for horoskop om Skytten Visste du at Orlando Bloom er Stenbukk? Klikk her for horoskop om Stenbukken
  Visste du at Elijah Wood er Vannmann? Klikk her for horoskop om Vannmannen Visste du at Sydney Poitier er Fisk? Klikk her for horoskop om Fiskene

  Visste du at Uranus bruker ca. 84 år gjennom zodiaken?