Finn ditt horoskop!


AstrologiButikken

Visste du at du er solen i ditt eget univers... Finn ut mer om horoskopet ditt her på astrolog.no
Hvordan påvirker nymånen ditt horoskop? Vil du vite mer om månefasene i horoskopet, så klikk her! Fullmåne betyr mye i et horoskop Vil du vite mer om månefasene i horoskopet, så klikk her!
Tilbake til forsiden

Hurtigsjekken

Hva skjer når stjernetegn møtes og forhold oppstår?

Her finner du ut hvilket utgangspunkt du og kjæresten har for å lykkes sammen.

Hvordan bruker du tabellen?: Finn ditt stjernetegn i kolonnen til venstre. Følg raden bortover til du finner din kjærestes stjernetegn. Klikk på smiley, så får du opp stikkord om styrker og svakheter i forholdet.

Tegn Visste du at du er Vær hvis du er født i perioden 21.3-20.4? Visste du at du er Tyr hvis du er født i perioden 21.4-21.5? Visste du at du er Tvilling hvis du er født i perioden 22.5-21.6? Visste du at du er Kreps hvis du er født i perioden 22.6-22.7? Visste du at du er Løve hvis du er født i perioden 23.7-23.8? Visste du at du er Jomfru hvis du er født i perioden 24.8-23.9? Visste du at du er Vekt hvis du er født i perioden 24.9-23.10? Visste du at du er Skorpion når du er født i perioden 24.10-22.11? Visste du at du er Skytte når du er født i perioden 23.11-21.12? Visste du at du er Steinbukk når du er født i perioden 22.12-20.1? Visste du at du er Vannmann når du er født i perioden 21.1-18.2? Visste du at du er Fisk når du er født i perioden 19.2-20.3?
Visste du at du er Vær hvis du er født i perioden 21.3-20.4? Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt med forholdet, for å få det til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Tja! Dette forholdet kan fungere, dersom dere ikke må vinne hver eneste kamp. Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Tja! Forholdet kan fungere, hvis du ikke må vinne hver eneste kamp! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere!
Visste du at du er Tyr hvis du er født i perioden 21.4-21.5? Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Tja! Forholdet kan fungere, hvis du ikke trenger å vinne hver eneste kamp! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Tja! Forholdet kan fungere, hvis du ikke trenger å vinne hver eneste kamp! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold!
Visste du at du er Tvilling hvis du er født i perioden 22.5-21.6? Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Tja! Forholdet kan fungere, hvis du ikke må vinne hver eneste kamp! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Tja! Forholdet kan fungere, hvis du ikke må vinne hver eneste kamp!
Visste du at du er Kreps hvis du er født i perioden 22.6-22.7? Tja! Forholdet kan fungere, hvis du ikke må vinne hver eneste kamp! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Tja! Forholdet kan fungere, hvis du ikke må vinne hver eneste kamp! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold!
Visste du at du er Løve hvis du er født i perioden 23.7-23.8? Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Tja! Forholdet kan funger, hvis du ikke må vinne hver eneste kamp! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Tja! Forholdet kan fungere, hvis du ikke må vinne hver eneste kamp! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere!
Visste du at du er Jomfru hvis du er født i perioden 24.8-23.9? Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Tja! Forholdet kan fungere, hvis du ikke må vinne hver eneste kamp! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Tja! Forholdet kan fungere, hvis du ikke må vinne hver eneste kamp! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold!
Visste du at du er Vekt hvis du er født i perioden 24.9-23.10? Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Tja! Forholdet kan fungere, hvis du ikke må vinne hver eneste kamp! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Tja! Forholdet kan fungere, hvis du ikke må vinne hver eneste kamp! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere!
Visste du at du er Skorpion når du er født i perioden 24.10-22.11? Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere!  Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Tja! Forholdet kan fungere, hvis du ikke må vinne hver eneste kamp! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Tja! Forholdet kan fungere, hvis du ikke må vinne hver eneste kamp! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold!
Visste du at du er Skytte når du er født i perioden 23.11-21.12? Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Tja! Forholdet kan fungere, hvis du ikke må vinne hver eneste kamp! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Tja! Forholdet kan fungere, hvis du ikke må vinne hver eneste kamp!
Visste du at du er Steinbukk når du er født i perioden 22.12-20.1? Tja! Forholdet kan fungere, hvis du ikke må vinne hver eneste kamp! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Tja! Forholdet kan fungere, hvis du ikke må vinne hver eneste kamp! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold!
Visste du at du er Vannman når du er født i perioden 21.1-18.2? Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Tja! Forholdet kan fungere, hvis du ikke må vinne hver eneste kamp! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Tja! Forholdet kan fungere, hvis du ikke må vinne hver eneste kamp! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold!
Visste du at du er Fisk når du er født i perioden 19.2-20.3? Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Tja! Forholdet kan fungere, hvis du ikke må vinne hver eneste kamp! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Tja! Forholdet kan fungere, hvis du ikke må vinne hver eneste kamp! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold! Huffda! Dere må jobbe hardt for å få forholdet til å fungere! Yiipii! Alt ligger til rette for et fantastisk forhold!

NB! Alle forhold kan fungere uansett stjernetegn. Det kommer an på hva du ønsker i et forhold. Alle har forskjellige behov og forskjellige forventinger til et forhold. Noen ønsker harmoni, andre trenger utfordringer. For å sette ord på hva som utfordrer to mennesker i et kjærlighetsforhold og hva som glir lett, må begges detaljerte fødselshoroskop analyseres og sees i sammenheng. I astrologien kalles dette synastri.

Har du lyst til å gå mer i dybden, så kan du bestille ditt og din kjæres personlige horoskop her. Bestiller du begge horoskopene samtidig så inkluderer jeg en Synastri som en bonus.

Bestill ditt personlige horoskop og en synastri

Del på Facebook

Hva er astrologi?Kirsti Nordvik Krohn er astrologen bak dette nettstedet. Hver måned kommer det nye månedshoroskop her.

Finn ditt stjernetegn

Visste du at Russel Crowe er Vær? Klikk her for horoskop om Væren Visste du at George Clooney er Tyr? Klikk her for horoskop for Tyren
Visste du at Johnny Depp er Tvilling? Klikk her for horoskop om Tvillingen Visste du at Tom Cruise er Kreps? Klikk her for horoskop om Krepsen
Visste du at Sean Penn er Løve? Klikk her for horoskop om Løven Visste du at Richard Gere er Jomfru? Klikk her for horoskop om Jomfruen
Visste du at Viggo Mortensen er Vekt? Klikk her for horoskop om Vekten Visste du at Matthew McConaughey er Skorpion? Klikk her for horoskop om Skorpionen
Visste du at Brad Pitt er Skytte? Klikk her for horoskop om Skytten Visste du at Orlando Bloom er Stenbukk? Klikk her for horoskop om Stenbukken
Visste du at Elijah Wood er Vannmann? Klikk her for horoskop om Vannmannen Visste du at Sydney Poitier er Fisk? Klikk her for horoskop om Fiskene

Visste du at Uranus bruker ca. 84 år gjennom zodiaken?