Finn ditt horoskop!


AstrologiButikken

Visste du at du er solen i ditt eget univers... Finn ut mer om horoskopet ditt her på astrolog.no
Hvordan påvirker nymånen ditt horoskop? Vil du vite mer om månefasene i horoskopet, så klikk her! Fullmåne betyr mye i et horoskop Vil du vite mer om månefasene i horoskopet, så klikk her!
Tilbake til forsiden

Er du økonomisk?

 • En Steinbukk har en målrettet økonomisk sans. Han er jordnær og tjener penger ved å arbeide hardt. Steinbukken strukturerer sin økonomi og jobber ambisiøst og målrettet mot å bli rik. Ingenting blir overlatt til tilfeldighetene. Han tar ansvar for andres økonomi, og kan av og til føle det som om han alene er den eneste som ikke sløser med penger. Steinbukken bruker lite, men forsaker ingenting.


 • Vannmannen ser annerledes på penger. Han gjør gjerne sin privatøkonomi til noe originalt og spennende. Penger er viktig fordi det gir frihet - ikke fordi det gir status. En Vannmann styrer gjerne sin økonomi etter et eget, nyskapende og uforståelig-for-andre-prinsipp. Men så lenge han ikke overskrider de usynlige grensene for kreativ regnskapsførsel, så går det bra.


 • En Fisk flykter fra pengemas. Han bekymrer seg ikke for økonomien og penger betyr lite. Fisken ofrer gjerne sin økonomi dersom han kan gjøre noe som betyr noe for andre eller seg selv. Men, er han økonomisk anlagt? Nei, neppe. Fisken er vanligvis veldig surrete når det gjelder penger, og blir aldri en rik mann. En meningsfylt hverdag er viktigere enn rikdom.


 • Væren bruker penger impulsivt og for å glede seg selv. Han tjener gjerne penger ved å være sin egen sjef og det betyr mye å få realisert sine ideer. En Vær tar sjanser og tenker ikke økonomi når han setter i gang sine prosjekter. Han er modig og kan ende opp som en pågående, handlekraftig, rik mann, eller som en konkursrytter. Men det er ikke pengene som er motivasjonen - å skape noe selv er viktigere.


 • Tyren er nøye med penger. Han er opptatt av å ha en stabil, god økonomi. En Tyr planlegger økonomien med tålmodig realisme og sparer til han har nok til å kjøpe akkurat det han har lyst på. Tyren er opptatt av kvalitet og eier ting som varer. Komfort er også viktig for en Tyr, og han bruker gjerne penger på mat og eiendom. Estetikk er viktigere enn pris. Tyren sløser ikke med penger.


 • Penger betyr lite for en Tvilling. Økonomi er en teoretisk formel, som hans intellekt skjønner godt, men som hans praktiske sans ikke har helt taket på. Tvillingen kan styre andres økonomi på en særdeles god måte, men egen økonomi bør han overlate til andre. En Tvillings nysgjerrighet kan ofte bli større enn hans lommebok. Tvillingen bruker gjerne penger på bøker, tidskrifter og lignende - og har gjerne mer enn en telefon.
 • Er du økonomisk? Les mer!

  Om personlig horoskop
  Har du lyst på en dyptgående tolkning av ditt fødselshoroskop? Bestill en personlig tolkning av ditt horoskop. Du og astrologen møtes for å snakke om ditt fødselshoroskop, sterke og svake sider, muligheter, utfordringer og hvilke temaer som er i fokus det kommende året.
  Bestill møte med astrologen

  Hva er astrologi?  Kirsti Nordvik Krohn er astrologen bak dette nettstedet. Hver måned kommer det nye månedshoroskop her.

  Finn ditt stjernetegn

  Visste du at Russel Crowe er Vær? Klikk her for horoskop om Væren Visste du at George Clooney er Tyr? Klikk her for horoskop for Tyren
  Visste du at Johnny Depp er Tvilling? Klikk her for horoskop om Tvillingen Visste du at Tom Cruise er Kreps? Klikk her for horoskop om Krepsen
  Visste du at Sean Penn er Løve? Klikk her for horoskop om Løven Visste du at Richard Gere er Jomfru? Klikk her for horoskop om Jomfruen
  Visste du at Viggo Mortensen er Vekt? Klikk her for horoskop om Vekten Visste du at Matthew McConaughey er Skorpion? Klikk her for horoskop om Skorpionen
  Visste du at Brad Pitt er Skytte? Klikk her for horoskop om Skytten Visste du at Orlando Bloom er Stenbukk? Klikk her for horoskop om Stenbukken
  Visste du at Elijah Wood er Vannmann? Klikk her for horoskop om Vannmannen Visste du at Sydney Poitier er Fisk? Klikk her for horoskop om Fiskene

  Visste du at Uranus bruker ca. 84 år gjennom zodiaken?